Today, I would like to introduce a Japanese home-cooked food that I cooked.
(今日は、私が作った日本の家庭料理をご紹介します。)
You may be surprised, but we Japanese do not eat Sushi or Tempura every day.
(驚かれるかもしれませんが、私たち日本人は毎日お寿司や天ぷらを食べているわけではありません。)
What Japanese people eat regularly and traditionally at home is the so-called Takoyaki.
(日本人が日常的に、そして伝統的に家庭で食べているのは、いわゆる「たこ焼き」です。)
This is a special tool for cooking Takoyaki, and its diffusion rate is said as high as 90% nowadays.
(これはたこ焼きを調理するための専用の道具で、現在ではその普及率は90%にもなると言われています。)
Historically, the Japanese people sought for how to eat Takoyaki deliciously, inventing mayonnaise.
(歴史的には、日本人はたこ焼きを美味しく食べる方法を模索し、マヨネーズを発明しました。)
No worries. Almost everything I wrote is a joke and false.
(心配しないでください。私が書いたことはほぼ全て冗談で、嘘です。)
0 件のコメント:
コメントを投稿